tisdag 22 mars 2011

Vilket underbart väder!

Rena vårvärmen har vi här idag. vet inte exakt hur varmt det är, för termometer har pajjat, men det känns jättevarmt och skönt. Att man blir glad när solen visar sig, det kan göra vem som hels piggare.
Förkylningen håller sig sädär, den vill inte riktigt bryta ut, rinnsnuva och lite feber, men det blir inte mer verkar det som, hoppas det håller sig så!
Eddie är hemma från skolan idag oxå, under stora protester från lillebror.. han är inte sjuk, sa Casper i morse. Han ska inte vara hemma idag oxå, för han är INTE sjuk!! herrejisses att behöva ta den diskussionen på morgonen med honom, att det faktiskt är jag som bestämmer och jag som bedömmer om Eddie ska till skolan eller ej, kan bli trött eller?! Casper är ju inte den som ger sig.. vet inte var han har fått det ifrån, men fan så envis är han.. han sa att om Eddie ska vara hemma så ska jag oxå vara det! Nej minsann ska du ej! Vilket tivoli här var, fast till slut vann jag såklart och till skolan gick han. Som tur är, är Eddie mycket bättre nu så imorgon ska han till skolan. Om inget annat är man ju lättad över att slippa diskutera men Cappe imorgonbitti, roligare kan man ha!

För att återgå till inledningen, så kan man ju inte bli annat än väldigt glad när vädret är så här! Så jäkla skönt! Har varit ute och gått en liten sväng med Maija och gud vad mycket piggare jag känner mej nu! Ett tips är kanske att vädra ut dom elaka bacillerna:)

Annars är läget bra här, Chrille har börjat jobba så smått på sitt nya jobb. Just nu är han där ett par timmar, för att organisera och förbereda lite.

Hoppas ni alla har en jättebra dag i det fina vädret!

Pussar & kramar

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att höra att du är lite piggare!
Kram S

Karin sa...

Vårvädret kan få vem som helst att vakna ut sitt ide, har varit ute halva dagen.
Lika bra att förkylningen kom nu så du e bra tills måndag.
Cappe är en liten envis en, skulle nästan kunna tro att han e vädur...