torsdag 1 juli 2010

Inga nya besked

Jag pratade ju som sagt med Anders igår kväll, men Ronny (gotlänningen) hade såklart missuppfattat det hela ang min konferens.. det var inte förrens om 2 veckor den skulle hållas. Dom väntar på en specialist inom detta, som just nu har semester och han är tillbaxs om 2 veckor. Anders och jag pratade om ev efterbehandling och vidare kolla av kroppen, men det är den här Mikael som står för besluten, han har tydligen väldigt stor erfarenhet av sådana här tumörer. Om 3-4 veckor ska en ny ct göras, av lungor och buk, då ska det vara färdigläkt. Så jag blev inte så mycket klokare av detta samtalet som ni förstår, men å andra sidan gör det inte så mycket, det lär ju inte springa ifrån mej!


Idag har vi inte gjort så mycket. Handlat, varit på systemet;-), solat lite och bara tagit det lugnt. Pojkarna börjar bli lite trötta på varandra och den lille undrar man ju om man fått för sina synders skull.. Eddie tycker det samma, den enda som Casper trivs med att ha i sin närhet och som han inte bråkar och kivar med är Chrille, hunden och katten.. Imorgon får vi nog köra ner till badet så dom får busa av sej och göra något roligt, jag själv får väl jobba på solbrännan, för bada är nog ingen hit tror jag.


Till skillnad från mitt långa inlägg igår blir det ett kort idag;-) men imorgon lovar jag att komma med lite roliga badbilder som plåster på såren:-D


Ha en bra kväll allihopa och var rädda om varandra!

Kramar från mej

Inga kommentarer: