lördag 17 juli 2010

Bloggtorka..

Jag har haft bloggtorka, som ni kanske förstår, men nu är jag på G igen. Har varit så himla trött om dagarna, den här värmen kommer att ha ihjäl mej, och då har vi endån varit och badat nästan varje dag..

I onsdags kväll kom Andreas hem från kollot, det var skönt att få hem honom, nu är ordningen återställd lixom. Killarna tyckte oxå att det var roligt, dom har saknat honom + att dom nästan haft ihjäl varandra under hans frånvaro.. alltså, för allas bästa blev det att han äntligen kom hem!

I torsdags var ju vädret sådär, så vi skippade badet och körde till nova lund istället. Eddie & Andy köpte vars ett spel för sina pengar och Cappe köpte en gummibåt, som han skulle ha när vi var och badade... hu jeda mej tänkte jag, det kommer aldrig att gå och vad händer om han paddlar ut mitt på sjön och inte kan komma in igen eller ännu värre att luften pyser ut.. men han har tjatat om en båt länge och han betala den själv, så det fick ju vara så! När Chrille kom hem på kvällen, var det jättefint väder och varmt igen och då skulle dom givetvis iväg och ta ett kvällsdopp och Casper skulle prova båtf****skapet. När vi väl kom dit visade sej att han inte kunde ro.. Eddie och Andy var i vattnet och försökte visa och hjälpa honom, men det bara irriterade honom ännu mer, att dom kunde något inte han kunde. Sur blev han och skulle inte åka i sin båt, och INGEN annan fick låna den heller! Efter ett tag gick han med på att Chrille visade honom och vips kunde han ro.. f**n oxå tänkte jag!


Igår fredag, slutade Chrille kl 12, så efter det körde vi och badade tills klockan var halv 5, ja, vi hade nog varit hemma tidigare om inte Andreas och Cappe rott ut till mitten av sjön för att sen tappa en åra.. som sjönk. Långt om länge förstod dom att dom fick paddla med en paddel in, men guuud vilken tid det tog. På kvällen grillade vi och hade mysigt, dagen avslutades med fotbollsmatch här på gräset, föräldrarna mot kidsen.. gissa vem som vann.. Vi förståss, Chrille är även bra på att spela boll:) En helt perfekt kväll med andra ord!

Idag har vi varit med killarna här nere på industri området och kört med gocarten. Eddie gillar inte gocarten riktigt och jag ville inte heller köra, så vi agerade tidtagare. Matchen var som vanligt jämn mellan Chrille och Casper, några sekunder bara. Andy kluddade lite och var av i gruset, men även han bättrade på sina tider mot slutet. När vi skulle lasta och köra hem, vill cappe köra lite till, så han sprätte runt och gjorde 8or över hela parkeringen.. jag höll för munnen och Chrille skrattade och sa, den ungen är helt crazy!!

Nu väntar snart middag, stekta nypotatis och grillat, najs!! kanske något glas rödtjut oxå.. sen senare ikväll blir det den vanliga rundan jag och cappe har börjat gå. Det bästa med att gå med honom är att han hela tiden pratar och förväntar sig lixom inga svar, vilket passar mej perfekt för jag kan knappt andas av anfåddhet och har nog med att försöka gå.

Ha nu en riktigt mysig kväll för det ska vi ha här i björnstorp!

Pussar & kramar

Inga kommentarer: