onsdag 14 juli 2010

Varmt och fint väder även idag!

Igår när vi skulle iväg och handla körde vi inom Dalby stenbrott, som är en populär badplats. Väldigt djupt och VÄLDIGT höga klippväggar som alla hoppade ifrån, vi var dock på andra sidan, där inget farlit kunde hända.

Cappe simmar riktigt bra nu!


En jättestor kräfta hittade dom. DEN LEVDE! Det gjorde att jag inte badade..






I måndags blev det även ett dopp i mamma och Kjells pool.



Det ser ut till att bli ännu en varm och solig dag. Igår kom det en ynka liten skur på förmiddagen, sen var det roliga slut. Molnen hängde kvar, men det var rätt kvavt och varmt.
Igår pratade jag med min doktor Erik som opererade mej, han undrade hur jag hade det nu en månad efter. Jovars, det är väl rätt bra, tyckte jag. Berättade om att jag fortfarande hade ont i revbenen och att jag har lite problem med knaster i lungan, samt svårt att andas nu i värmen. Han menade på att det var förväntat och att det kom till at dröja ett tag till innan det blir bättre. Det är ju bara en månad sen vi var inne och rotade sa han, så tacka katten för att det gör ont och att du inte mår riktigt bra. Vi bestämde att jag skulle skjuta på min semester 1 vecka till eftersom jag inte är helt ok än, så det nya budet är nu den 24/7 som jag ska dras med försäkringskassan.. phu dom är inte dom lättaste och smidigaste personerna på denna jorden, att behöva ha kontakt med!
I eftermiddag ska dom hålla min konferens, med thorax, mina läkare och specialisten Mikael. Dom ska bla prata om vidare behandling, nya ct bilder som ska göras och allmänt prata om mitt fall.. man skulle vilja vara en fluga på väggen!
Jag ska inte prata med Anders förren om en vecka, nästa onsdag alltså, så jag får leva i ovisshet en vecka till.. Men det gör inte så mycket, det man ännu inte vet behöver man inte bekymmra sig för heller, visst? Möjligen att den här Mikael själv hinner ta kontakt med mej innan Anders är tillbaka, men annars får jag snällt vänta. Som sagt det springer inte ifrån mej!
Nu har pojkarna kommit in, dom har sovit i tält inatt, så nu ska vi äta frulle, sen blir det nog till att bege sig till stenbrottet igen. Jättevarmt och skönt vatten och det syns inte så bra på bilderna, men vattnet är alldles klart och blå grönt, ser väldigt friskt ut, fast att det förmodligen är precis tvärt om.. Men vad gör det, bad kan man inte vara utan sånna här dagar!
Ha det så bra idag!
Pussar och kramar





2 kommentarer:

susanna sa...

Hej Loppis!
VARMT , åååå jag blir galen... Nu har man jobbat två nätter , jag överlevde!!!
Sköt om dig o va rädd om dig hjärtat så rings vi!
Kram Kram

Daniel sa...

BADKRUKA;-)