söndag 25 juli 2010

Barnledig helg!


I fredags kväll när vi lämnat barnen hos deras pappa, begav vi oss till Daniel & Jenny för att grilla. Vi hade en mycket trevlig kväll, med god mat och många skratt. Vi spelade spel och skrattade ännu mera, vet inte när jag skrattade så mycket.. Tack för en trevlig kväll:-)



Igår, lördag, sov vi rätt länge, vi var inte hemma från Daniel & Jenkan förrens klockan var halv 3 ca på natten, så vi behövde sova ut. När vi kommit upp och gjort oss klara, åkte vi iväg på utflykt.. först var vi i Brantevik, som var jättemysigt, ännu mysigare hade det varit om inte regnet öst ner! Sen körde vi vidare till simrishamn, där vi skulle äta rökt fisk hade vi tänkt, så blev det inte.. rökerierna hade typ stängt när vi väl hittade dom och sitta på en mysig uteservering var det inte tal om, regnet piskade ner och det blåste rätt bra från havet, så till slut blev det kina/thai mat. I love kinamat, så jag blev inte särskilt lessen:-) Efter maten sprang vi över torget och köpte vars en glass, som vi åt i bilen i ösregnet, folk glodde på oss som om vi var lite tossiga, turister, tänkte dom förmodligen.. ja, det var vi ju nästan oxå!:-)

När vi sen kom hem, vid halv 6 typ, var jag helt slut.. la mej i sängen och somnade som ett litet barn och vaknade en timme senare i samma ställning, tufft med utflykter, men roligt!

Idag blir det till att städa lite, vädret är ju si och så, ute kan man inte vara om man inte gillar halv storm. Senare ikväll ska vi hämta hem killarna igen och nu kommande vecka blir det lite utflykter med barnen, som tosselilla mm. semester aktiviteter alltså!:-)

Pussar & kramar


5 kommentarer:

susanna sa...

Hej Hjärtat!
Vad mysigt ni haft det , grill party och sen lite utflyckter i regnet... kul. Roligt att ni får lite tidi hop!
Sjjälv jobbar jag på , läget helt ok. Sovigt ganska gott i dag. Svalt och skönt.
Ha nu det toppen så hörs vi snart. kram

Johanna sa...

Så mysigt med grillkväll & utflykt! Dock trist att vädret inte va på er sida... Hoppas på bättre tur när det blir Tosselilla då då :)

Själv har jag med röjjt här hemma o satt in en annons på Blocket. Måste bli av med lite grejjer... Sen har det redigerats bröllopsbilder o uppdaterat hemsidan. Känner mig flitig!
Kram

Jenny sa...

Regnade det hos er? Här kom inte en droppe igår. Idag ser det ut att mula på och båser gör det utav bara densingen. Tack själv för en trevlig och lyckad spelkväll=)) skratt. Tur att Chrille fick sin fredagsgrogg, fniss.

Sicka sa...

Hej mitt hjärta!!!!
Ha så mysigt i veckan med kidzen och mannen och alla aktiviteter vad det innebär, för våran del blir det Grönan i morgon. Vi hörs gumman var rädd om dig. Kram

crille sa...

kväll efter Tosselilla..
vi är trötta, panka och mätta efter grillat och Mojhitos...goda,visst?vassegod, gumman.pyss pyss