tisdag 8 juni 2010

Tisdag..

Då var det tisdag och dagen D närmar sej.. hade en liten svacka i söndagskväll, tror att det berodde på panik över att helgen var slut. Tiden går alldeles för fort när man har det bra och mysigt! Sov dålig inatt och drömde en del, tankarna kommer först när det blir mörkt.. men nu har jag vilat lite på förmiddagen och nu känns det bra igen.. Idag blir en bra dag!!

Igår skulle vi ju som sagt handla examenskläder.. Chrille kom hem redan halv 12, så han följde med, vilket gjorde det hela lite roligare. Vi körde inom centersyd för att shoppa och barnen hittade vars ett par jeans direkt OCH dom passade, både i smak och i storlek! Vi var ute igen efter en halv timme.. och med alla kärlen i hjärnan i behåll!!

Idag är Eddie hemma från skolan, förkyld och huvudvärk.. trist.. det verkar som om jag är omgiven av sjuklingar nu precis, den ena värre än den andra och jag har inte råd att bli sjuk nu, måste få granjävlen ur lungan! Casper däremot är pigg och kry, han är på Fredriksdal idag med skolan. Han såg fram emot detta väldigt, så mycket att han gick upp imorse utan att ligga och dra sej i 20 minuter.. hm.. man borde kanske locka med sånt varje morgon.. I vart fall, skulle han tvunget ha sina nya jeans på sej idag, så dom lär väl åka i tvätten i eftermiddag, han gillar mer att vistas nere i gruset än ovanpå, inte så noga tycker han.

Har precis pratat med min goa kusse Jessica i Stockholm :-) hon var ledig idag och vi snackade lätt bort nästan en timme. Hon jobbar på NK och dom har en hel del roliga människor där förstår jag.. haha.. det brann ju på grand i helgen och i söndags hade det stannat en limmo utanför NK och ut stegade en man i morgonrock och kallingar och morgonskor för att ekippera sej.. haha gud vad jag skrattade!! Ja, vad gör man om alla ens kläder lukar rök och man inte har något annat än grands egna morgonrockar att ta på sej?? Med tanke på att han åkte limmo, borde han ha mycket pengar.. varför ber/betalar man inte någon annan då som HAR kläder på kroppen att handla i ens ställe.. Antingen hade han inga vänner eller hade dom inte heller några kläder.. ja, roligt var det iaf (kanske inte för mannen i morronrocken) men garanterat för alla på/utanför NK den dagen!! Ett skratt förlänger livet, så efter idag bör jag bli ett antal år till! Tack för det darling!!

Idag står ingen på agendan, Casper är tillbaka på skolan vid 14 och efter det ska vi bara hem och mysa. Min sista kväll med pojkarna nu innan operationen, så vi får mysa till det ordentligt idag! :-)

Ha en riktigt bra tisdag allihopa, så hörs vi kanske ikväll!

Pussisar & Kramisar

1 kommentar:

Johanna sa...

Så skönt att de hittade nått som föll i smaken :) Ha nu en mysig kväll!