söndag 8 augusti 2010

Välkommen lilla Kitty!

Vårt nya lilla tillskott här i familjen.. En liten yorkshireterrier, som inte är större än en liten kattunge. Hon är 8 veckor och 3 dagar, hon föddes samma dag jag opererade bort lungfanskapet, lustigt va:)

Jag har velat ha just en sådan i flera år och det var inte förrens i torsdags, då vi satt och sappade lite på blocket och såg denna god bit, som Chrille sa, att då köper vi henne om du vill det. OM jag ville det.. klart jag ville:) vi åkte och tittade på henne och senare på kvällen när vi lämnat killarna hos sin pappa, körde vi tillbaka och hämtade hem henne. Världens goaste och busigaste lilla hund, liten som en räka, men tuff som ett lejon. Katterna skyr henne som pesten och Lucas gör allt för att unkomma hennes vassa små tänder och hennes oberäknerliga utfall. Han är jätteförsiktig med henne (trots allt) och tittar noga var han sätter tassarna.. det gör även vi, då man lätt får henne under sulan!

Eftersom man inte är van vid nattvak (ut och kissa) är man rätt sliten;) nästan som att ha en bebis i huset igen, man sover när hon sover, man är vaken när hon är vaken, men gud så mysigt det är!!

Återkommer med fler bilder imorgon! Ha en bra kväll allihopa:)



4 kommentarer:

Ulrika A sa...

Helt ljuvlig! Ser precis ut att heta Kitty! Förstår att det är full rulle i huset. /Ulle

Anonym sa...

Hej Kära!
Det är ju jätte roligt att ni fått en "bebis" i huset , hon är sååååå söt!
Ska blli kul att träffa henne o dig så klart...
Kram Kram Susse!

Johanna sa...

Söta lilla Voffi! Kul med ett tillskott! Kitty é ett passande namn för en så söt liten dam! :)
Kram

Jenny sa...

Naaaah, SÅ söt!