onsdag 4 augusti 2010

Monstertrucks!

Igår förmiddag körde vi Eddie till mormor, som fortfarande har semester. Eddie ville vara där några dagar, dels för att han tycker att det är mysigt, men oxå för att komma ifrån lillebror en stund.. Så vi har alltså bara lilleman hemma!

Igår kväll var det monstertruck uppvisning i Staffanstorp och Casper skulle såklart dit och kolla. Vi var lite snåla, så vi struntade i att betala och gå in, utan stod på en hög kulle, utanför, inne i ett buskage, tillsammans med andra föräldrar och barn och hade rätt bra utsikt därifrån, eller Casper iaf som såg bra från Chrilles axlar. Det började med stuntuppvisning, både med bilar och med crossar. Inget var utöver det normala, inte särkilt spännande alltså, och ju längre tiden gick kändes det mer och mer rätt att vi inte betalat inträde, utan tjuvtittade igenom buskarna, absolut inte värt dom pengarna! Det blev paus på 10 minuter och sen satte det igång igen.. alla väntade på att dom stora monstertruckarna skulle brumma igång och 10 minuter från slutet hörde man att dom startade upp.. 3 stycker jätte monsterbilar, som hoppade över skrotbilar, sen var det roliga slut!! Själva den showen varade max 5 minuter och det var ju den som alla barnen ville kolla på, vilket bedrägeri! Jaja.. Casper var nöjd iaf, han hade fått se och höra dom stora bilarna!

Ikväll blir det träning igen i skivarp för Cappes del. Träningen börjar halv 6, men han är redan klädd, med skydd och kläder.. stövlarna står jämte honom på golvet framför tvn, snacka om insnöad:-)

Hoppas ni får en bra dag! Tack Pappa (du vet vad jag menar) love u!!

1 kommentar:

crille sa...

Monstertruckarna suger..
tradigt showande och fattiga stunts. Sprätta runt så, i gruset, det gör väl vi varje dag, typ...haha.
De skulle kollat på oss i Björnstorp, där showas det med både det ena och det andra..Jag säger som Casper-: man sprätter runt , driftar och så gör man Hårdrocks-tecknet med ena handen..:
DET är show, för så gör ju vi!..haha