lördag 21 augusti 2010

Ny design!

Har suttit och grejat lite med bloggen. Vad tycker ni om detta? Tyckte att den nya mallen blev lite gladare och roligare än den förra!

Chrille och Casper har kört iväg till en kille som håller på med folkrace. Chrille har lovat att hjälpa honom, dels med att laga och fixa bilarna och dels hjälpa till med olika events. Casper är som i sjunde himlen, han älska att gå runt och kolla bland dom olika bilarna, provsitta och mecka.. han är förmodligen mest i vägen, men han tycker att det är super kul! En folkrace bil önskar han sig i föllsepresent! Jag vet inte om det är bättre eller sämre än hans crossintresse, tack och lov får men inte börja köra förrens man är 15, men det hindrar ju inte att han sitter i Chrilles knä när dom kör och får lära sig hur man växlar och kör och sprätter.. var ska detta sluta?

Eddie och jag är hemma, han är tack och lov inte intresserad av sådant, han hänger hellre med mamma! Förberedelserna har börjat inför festen ikväll, kläder plockas fram och provas, kött till grillningen är inhandlat och dom tycker att det ska bli riktigt spännade med en riktig fest. Det är inte ens någon som fyller år, det är en RIKTIG fest som Eddie uttryckte det, med discomusik och mat:) spännande värre och jag är glad för deras skull, på måndag börjar skolan igen och med den allvaret!

Hoppas att ni får en bra lördag och ha det så jättebra!
Nu ska jag gå ut och öppna dörrarna till volvon, så att odjuret kan gå ut om han nu är kvar.. Är något rädd för att sätta mej i bilen och köra när jag vet att han kan komma fram när som helst!

Pussar & Kramar

3 kommentarer:

Jenny sa...

Hejsan Loppan!
Jag gillar sidans nya design skarpt=) Snygg bakgrund!
Så kul för killarna att gå på fest i kväll, hoppas de får riktigt roligt alla tre. Sköt om er i Björnstorp, puss.

Johanna sa...

Nya designen blev fin Loppan! :) Hoppas spider e borta nu & att festen blir rolig för grabbarna!
Kram kram

Ulle A sa...

Kul med fest. Minns du när vi hade fest, party hette det väl då, i ert garage? Var ett tag sen.